Kategórie
Oznamy

Dobrá novina 2021

Tohtoročný 27. ročník Dobrej noviny má názov Poďme spolu niečo dobré podniknúť a je zameraný na podporu drobného podnikania v Ugande. Počas súčasnej epidemiologickej situácie však nebudeme koledovať. To ale neznamená, že nemôžeme pomôcť ľuďom, ktorí to naozaj potrebujú. Okrem modlitby sa môžeme zapojiť aj do finančnej zbierky jedným z nasledujúcich spôsobov:

  • prevodom na účet Dobrej noviny SK77 1100 0000 0029 4045 7894 (do poznámky uveďte svoj e-mail alebo korešpondenčnú adresu),
  • platobnou kartou prostredníctvom darovacieho formulára,
  • poštovou poukážkou na najbližšej pošte (poštové poukážky sú súčasťou letákov na stolíku pri bočnom vchode do kostola; prípadne vzor na vyplnenie),
  • cez mobilnú aplikáciu svojej banky načítaním QR kódu.

Viac podrobností na stránke Dobrej noviny. Zbierka do koledníckej pokladničky sa v Dolnom Lopašove tento rok konať nebude.

Sme radi, že nám pomáhate meniť životy rodín v Afrike.

Koledníci Dobrej noviny napísali množstvo šťastných príbehov. V dedine Busitema na východe Ugandy žije kuchár George. Začal podnikať a zaobstaral si solárny panel. Jeho rodina doteraz nepoznala taký luxus, akým je elektrina. Čo ušetria na svietení, použijú na nákup školských pomôcok pre svoje deti.